Le 'ese'esega i le va o le fa'amalama o le pito ma le fa'amumu i tua

LED Panel Lights ua avea ma sao tele i le faʻasaoina o le malosi i le vaega faʻapisinisi.O lo'o fa'avavevave le si'i atu i mea fa'apipi'i fa'apipi'i LED mai ta'avale fa'avae fa'amalama.O loʻo maua nei mea faʻapipiʻi i Back-lit ma Edge-lit variants, ma e eseese uma i nisi o itu taua.I iinei, o le a tatou vaʻavaʻai i eseesega autu i le va o mea e lua e tatau ona mafaufau i ai ae e te leʻi filifilia mo se poloketi.

1. mafiafia
Malamalama pito i luga o le laulaue sili atu ona manifinifi nai lo le fa'amumu i tua ma e mafai ona na'o le 8.85mm, o le moli sili ona manifinifi i luga o le maketi i le taimi nei.

2. Malamalama-puna
In Malamalama pito i luga o le laulau, o le moli e gaosia mai le meataalo LED o loʻo faʻatulagaina i itu o le laulau.O le moli e ui atu i le LGP ona toe fa'afo'i i lalo.

 

2

 

In Fa'aola fa'amumu i tua, o le punavai malamalama o loʻo i tua o le laulau, o lea e iai se gao i le va o le malamalama ma le laulau.O lenei faiga i luga o le fa'atulagaina e mafai ai ona maua se fa'amalamalamaga tutusa mai le fa'amalama-malamalama o le laulau.

 

2

 

3. Malamalama
Fa'amalama fa'amalama fa'amalama fa'amalamae sili atu le lelei i taimi uma nai lo latou Edgelit paaga.O le malamalama mai le matrix o chips LED e na'o le mafiafia o mea fa'asalalau.O le gau o le malamalama i totonu o le mea faʻapipiʻi e sili atu ona maualalo, o lona uiga o le maualuga o le lumen, o le faʻamalamalamaga lelei e mafai ona faigofie ona ausia le 140lm / w.
In Malamalama pito i luga o le laulau, o le moli o loʻo faʻafefeina e ala i se faʻasalalau. O le gau o le moli e matua tele ma e oʻo lava i sina faigata e ausia ai le 120lm / w.

4. Heat Dissipation
In Malamalama i tua o le Panel, o le punavai malamalama o loʻo i tua o le ipu, o le avanoa malulu e tele.E sili atu la le aafiaga o le vevela, e umi le ola.

5. LGP
Malamalama o le laulau fa'amumu i tuae le mana'omia le LGP, o lea e leai se samasama o le a tupu i lenei mea.

6.Tau maualuga le aoga
Malamalama o le laulau fa'amumu i tuae mana'omia ni mea fa'aitiiti, o le tau o le moli e maualalo ifo nai lo le fa'amalama fa'amalama pito.


Taimi meli: Iul-15-2020