Ua si'itia tau o mea mata'utia, ua amata ona si'itia tau e pisinisi mo moli

O lo'o fa'atupula'ia e le aufaipisinisi fa'ateteleina tau, e mafai ona va'aia le fa'asalalauga o tau i so'o se mea, o mea mata'utia o le a fa'afetaui le tele o le le lava i le sefulu tausaga!

 

Ua fa'asolosolo ona tu'uina atu e kamupani tetele pisinisi fa'aaliga o si'itaga o tau.O a fa'asoa fa'amanuiaina i le pisinisi moli?

 

O le si'itia o tau ua salalau atu i le pisinisi moli.I maketi mai fafo, o kamupani e pei o Cooper Lighting Solutions, Maxlite, TCP, Signify, Acuity, QSSI, Hubbell ma GE Current ua faʻasalalau le faʻatupulaia o tau.

 

O lo'o fa'atupula'ia fo'i le aofa'i o kamupani o lo'o fa'atatau i moli i totonu o le atunu'u ua fa'ailoa mai le si'itia o tau.I le taimi nei, ua amata foʻi ona fetuutuunaʻi tau o oloa i luga o maketi a Saina e le taʻutaʻua moli o le lalolagi Signify.

 

Ua si'itia tau o mea mata'utia, ua amata ona si'itia tau e pisinisi mo moli

 

I le 26thFep, Signify (Saina) Investment Co., Ltd. na tu'uina atu se fa'aaliga fetuutuuna'iga o tau o oloa i le 2021 Philips i ofisa fa'aitulagi, tufatufaina o alalaupapa ma tagata fa'ai'uga, fa'atupuina le tau o nisi oloa i le 5%-17%.Na taʻua i le faʻaaliga e faʻapea, a o faʻaauau pea ona sosolo le faʻamaʻi fou o le palealii i le lalolagi, o oloa tetele uma o loʻo faʻasalalau o loʻo feagai ma le faʻatupulaia o tau ma le faʻamalosia o sapalai.

 

I le avea ai o se gaosiga taua ma mea e ola ai, o le tau o oloa moli ua matua afaina foi.O le le paleni o le tuʻuina atu ma le manaʻoga ma isi mafuaʻaga ua mafua ai le siʻitia o tau o meafaitino eseese e pei o le polycarbonate ma le uʻamea lea e aʻafia ai i le gaosiga o mea moli, ma le faʻateleina o tau o felauaiga faavaomalo.O le maualuga o nei mea e tele e iai sona aafiaga tele i le tau o moli.

 

Mo mea mataʻutia, o tau o le kopa, alumini, zinc, pepa, ma mea faʻapipiʻi ua maualuga tele, ma aumaia ai le tele o le mamafa i kamupani moli.Ina ua maeʻa aso malolo CNY, o le tau o le kopa na faʻaauau pea ona siitia, ma oʻo atu i le maualuga maualuga i le tala faasolopito na faʻatulagaina i le 2011. E tusa ai ma fuainumera, mai le ogatotonu o le tausaga talu ai ia Fepuari o lenei tausaga, na siʻitia ai le tau o le kopa e le itiiti ifo i le 38%.Goldman Sachs o loʻo valoia o le maketi apamemea o le a oʻo i le tele o le le lava o sapalai i le 10 tausaga.Goldman Sachs na siitia lona tau faʻatatau apamemea i le $ 10,500 i le tone i le 12 masina.O lenei numera o le a sili ona maualuga i le talafaasolopito.I le 3rdMati, o le tau o le kopa i totonu o le atunuu na pa'ū i le 66676.67 yuan / tone.

 

E taua le maitauina o le "galu faʻatupulaia o tau" pe a maeʻa le Spring Festival i le 2021 e le tutusa ma tausaga talu ai.I le tasi itu, o le galu o loʻo i ai nei o le siʻitia o tau e le o se siʻitaga o le tau o mea mataʻutia, ae o se faʻaopoopoga o tau o meafaitino atoa, lea e aʻafia ai le tele o alamanuia ma e tele atu le aafiaga.I le isi itu, o le siʻitia o tau o mea mataʻutia eseese i lenei taimi e fai si tele, lea e sili atu ona faigata ona "lilo" pe a faʻatusatusa i le tau o le siʻitia i nai tausaga ua tuanaʻi, ma e sili atu le loloto o aʻafiaga i pisinisi.

 


Taimi meli: Mati-06-2021